Activiteiten

Tarief & Boekingen

Toegang tot het strand

Snel en handig: onze viersterrencamping in de Var biedt rechtstreekse toegang tot het strand.

Badpak, slippers en handdoek nemen … en je bent er!

Het zwembad

Kom plezier maken in ons gloednieuwe zwembad, aan de rand van het terras van onze bar met restaurant en vlak bij de toegang tot het strand.

Jong en oud genieten er de hele dag lang van zon en water van half mei tot half september afhankelijk van het weer. En natuurlijk zijn er ook ligstoelen en een kikkerbadje voor nog meer waterpret. Da’s pas vakantie!

Het dragen van de armband is verplicht. U ontvangt de armband bij aankomst en moet deze steeds om hebben. In overeenstemming met de Franse wetgeving is het dragen van een (zwem)short uit hygiënische redenen verboden.

De kinderclub

Camping Saint-Aygulf denkt natuurlijk ook aan uw kinderen. Tijdens de zomermaanden zorgen onze gediplomeerde monitoren voor allerlei leuke en speelse activiteiten. Zo beleven alle kinderen van vijf tot twaalf jaar oud een onvergetelijke vakantie: van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

Op het programma: danspasjes aanleren, pannenkoekenfeest, tekenen, zaklopen, parelworkshop, PlayStation-toernooi en nog veel meer …

De kreekjes

Op enkele minuten lopen van onze viersterrencamping in de Var vindt u het ‘Chemin des Douaniers’: langs dit kustpad ontdekt u 5 kreekjes en 3 stranden.

Hier kunt u in alle rust lekker vissen, zwemmen in de rustige kreekjes of met een snorkel het onderwaterleven bewonderen.

Vertrek aan de haven van Saint-Aygulf - Afstand: 8 km – Duur: ongeveer 2,5 u.

De meertjes van Villepey

De meertjes van Villepey zijn een 260 hectare groot natuurgebied van het Conservatoire du Littoral. Op deze beschermde plek ontdekt u alles over onze natuur. Bovendien is het gebied speciaal ingericht, zodat u het makkelijk kunt verkennen.

Jet Fun Evasion

In samenwerking met Jet Fun Evasion biedt camping Saint-Aygulf Plage zijn klanten korting op jetski’s en andere watersportmogelijkheden (meer inlichtingen aan het onthaal van de camping).

Parachute Saint Raphaël

In samenwerking met Parachute Saint Raphaël biedt Camping Saint Aygulf Plage zijn klanten korting op bepaalde van de vluchten (meer info aan het onthaal van de camping).

Een onvergetelijke vlucht