Ontdek hieronder de activiteiten van de camping, de activiteiten van onze partners en onze geanimeerde avonden!

Een prachtige selectie die u zal laten slagen, wij gunnen u, een uitstekende vakantie !

Animaties Juli-Augustus

Ons team van gepassioneerde animators staat klaar om u te verwelkomen en u een vakantie te laten doorbrengen die u niet zult vergeten! Vind op de camping receptie, het schema van al uw favoriete activiteiten, maar ook, de aanbiedingen van onze lokale partners voor uw sportuitjes.

Download Katcha in de Apple Store of PlayStore om op de hoogte te zijn van alle geplande activiteiten in EN rond de camping…

Image Animaties Juli-Augustus

Sportieve activiteiten

De camping is voorzien van diverse sportvelden. U zult in staat zijn om te genieten van onze banen: Tennis, Volleybal, Petanque, Voetbal, Basketbal ... We hebben ook pingpongtafels.

Voor degenen die liever kiezen voor een sportsessie alleen, hebben we tot uw beschikking twee sportscholen, een binnen, de andere buiten.

Aquagym- en aquabikelessen worden ook aangeboden bij het zwembad tijdens het hoogseizoen (juli en augustus).

Image Sportieve activiteiten

Het Zwembad

Ontdek ons prachtige waterpark van 2000 m² waar glijbanen en waterspelletjes worden geëerd. Een heerlijk verblijf staat voor de deur op de Camping de Saint-Aygulf Plage!

Een buitenzwembad, een peuterbad voor onze kleintjes, een schuifgedeelte en vele parasols, zullen ervoor zorgen dat gezinnen en vrienden zeker een onvergetelijke vakantie zullen doorbrengen.

Image Het Zwembad

Kinderclub

Een nieuwe ruimte is volledig vernieuwd om uw kinderen van 5 tot 12 jaar oud te huisvesten tijdens onze activiteiten.
Danschoreografieën, pannenkoekenfeesten, tekeningen, zakraces, kralenworkshops, PlayStation-toernooi en nog veel meer...
Je kinderen gaan met hun vrienden mee voor gekke dagen.  Aarzel niet om ons schema rechtstreeks in de Kids Club te raadplegen. 

Image Kinderclub

Bar Restaurant

Deel een maaltijd met vrienden of familie, genietend van ons prachtige uitzicht op zee en het zwembad.
Veel animaties en avonden worden elke avond in het hoogseizoen georganiseerd in het restaurant: DJ-avond, karaoke, Miss Camping, schuimavond, witte avond .... Vergeet niet om uw tafel te reserveren voor de avonden die u interesseren.

Image Bar Restaurant

Rondom de camping

Activités extérieures et partenaires

We hebben een aantal externe aanbieders geselecteerd, sommigen komen naar de wekelijkse welkomstdrank (in juli en augustus), anders nodigen we u uit om hun site te raadplegen.

Informeer bij de receptie van de camping.

Een vrijetijdsbesteding die ongewoon is met Parachute Ascensionnel Saint-Raphaël. Vlieg in de Golf van Fréjus en bewonder het landschap vanuit zo'n andere hoek. Vanuit de ...

Ga in de haven van Saint-Aygulf met de jetski voor een wandeling van een uur of langer, afhankelijk van de gekozen bestemming. Een jetski-initiatie in ...

Een uur, twee uur, een halve dag in kajak of peddelen op de rivier de Argens en waarom niet meevaren op zee. Een gigantische peddel ...

Op zoek naar spanning? Dit is de activiteit om te doen tijdens uw verblijf! Vanuit de haven van Saint-Aygulf, geen stress om een parkeerplaats te ...

Katcha

Katcha

KATCHA is een mobiele applicatie voor toeristische accommodatie waarmee klanten informatie kunnen ontvangen, zich kunnen registreren voor activiteiten of shows en diensten kunnen bestellen.

Met KATCHA ...