4-sterren camping aan de Côte d'Azur

Word verliefd op de Côte d'Azur

Camping de Saint Aygulf plage **** heet u welkom. Wij verwelkomen u van de 1e zaterdag van april tot de laatste zaterdag van oktober. Een klein hoekje van het paradijs waar het goed wonen is met familie en vrienden.
Voortlezen

Esprit Camping

Wat is er nieuw op de camping ?

Elk jaar innoveert Camping de Saint-Aygulf Plage voor het comfort en plezier van haar vakantiegangers en voor het milieu. Ontdek de nieuwigheden van dit nieuwe seizoen:

Elektrische aansluitingen

Elektrische aansluitingen New

2022

Op de camping zijn twaalf elektrische aansluitingen geïnstalleerd. Ze zijn gratis beschikbaar om uw elektrische voertuigen op te laden.

Ze zijn alleen gereserveerd voor klanten van de camping Saint-Aygulf Plage.

Outdoor fitnessruimte

Outdoor fitnessruimte New

2021

Voor atleten die tijdens uw vakantie van omgeving willen veranderen, kunt u onze volledig uitgeruste fitnessruimte in de buitenlucht ontdekken. Genoeg om de routine een paar dagen aan zee te veranderen onder onze prachtige mediterrane zon.

Ontdek onze nieuwe speeltuin volledig vernieuwd voor het plezier van uw kinderen tussen 8 en 14 jaar oud.
Met zijn lucht van labyrinten biedt deze nieuwe ...

De diensten van de camping

Camping met waterpark in Fréjus in de Var

Geopend van half april tot half oktober

 

Ontdek ons prachtige waterpark van 2000 m² waar glijbanen en waterspelletjes worden geëerd. Een heerlijk verblijf staat voor de deur op de Camping de Saint-Aygulf Plage!

Een buitenzwembad, een peuterbad voor onze kleintjes, een schuifgedeelte en vele parasols, zullen ervoor zorgen dat gezinnen en vrienden zeker een onvergetelijke vakantie zullen doorbrengen.

(afhankelijk van het gunstige weer)

img-espace-aquatique-intro
img-espace-aquatique-details
img-animations-juillet-aout-2
piscine-activité-aquagym
piscine-baignade-surveillee-maitre-nageur
parc-aquatique-enfant
camping-pour-vos-enfants
img-nos-activites
espace-aquatique-jeux-eau-enfants
Camping met waterpark in Fréjus in de Var

Directe toegang tot de stranden

Voeten in het water!

Kamperen in de Var is als genieten van de zee! Snel en gemakkelijk, bereik het strand dankzij onze directe toegang vanaf onze camping.

Badpak, slippers, handdoek…
Daar gaan we!

Directe toegang tot de stranden

Restauratie

Restaurant Bar : Geopend van mei tot eind september
Snack: Geopend van half juni tot half september

 

Ons restaurant biedt een mediterraan menu met de smaken van onze regio. Kom en ontdek de smaken van het Zuiden, direct op je bord. Of u nu geniet van een menu of à-la-cartegerechten, een explosie van smaken zal uw smaakpapillen bereiken. Wij bieden menu’s aangepast voor uw kinderen.

Deel een maaltijd met vrienden of familie, genietend van ons prachtige uitzicht op zee en het zwembad.

Restauratie

Winkels

Bakkerij: Open van half april tot half oktober
Supermarkt: Geopend van half april tot half oktober
Bazaar: Open van half april tot half oktober

 

Veel winkels en diensten staan tot uw beschikking op de camping: Bazaar, supermarkt, bakker, bar, restaurant en wasserette. Alles wordt gedaan zodat u het meeste uit uw vakantie haalt.

Winkels

Sport New

Een verblijf in het teken van sport

 

De camping is uitgerust om sport te promoten tijdens uw vakantie. Bij lang of kort verblijf is het een klein paradijs voor sporters. En voor jou die de rest van het jaar geen tijd hebt om een sportactiviteit te beoefenen, is het een kans om te bewegen, om nieuwe sensaties te ontdekken.

Sport

Voor uw kinderen

Voor het plezier van jong en oud

De camping van Saint Aygulf Plage is de ideale plek voor uw vakantie en die van uw kinderen. Het is volledig geschikt voor uw jonge kinderen met zijn kinderclub, speciaal waterpark, volledig gerenoveerde speeltuin, sportvelden en onze vele activiteiten die elke dag in het hoogseizoen worden georganiseerd.

Voor uw kinderen

Infrastructuur

Een grote speeltuin voor kinderen, schommels, glijbanen, een klein koninkrijk speciaal voor hen is volledig vernieuwd.

Elektrische terminals zijn beschikbaar om uw voertuigen gratis op te laden. Alleen gereserveerd voor campinggasten van Saint-Aygulf Plage.

Tijdens een roadtrip is het maken van een tussenstop noodzakelijk omdat campers ongeveer drie dagen autonomie hebben. Een stop om te tanken en af te tappen is essentieel. Een dumpstation en een speciale camperwas staan tot uw beschikking.

Infrastructuur

Zie ook

Onze verhuur

Op Camping de Saint Aygulf kunt u ook kiezen uit drie soorten stacaravans. Wij nodigen u uit om onze accommodaties te ontdekken die kamperen en comfort combineren.

Onze verhuur