De camping

Laat u verleiden door de charmes van de Côte d'Azur

Tarief & Boekingen

Camping Saint-Aygulf Plage **** heet u hartelijk welkom en ontvangt u met open armen van de eerste zaterdag van april tot de laatste zaterdag van oktober in een paradijselijke omgeving waar het heerlijk toeven is met familie en vrienden.

Tot rust komen aan de rand van het zwembad, genieten en languit ontspannen in de zon …

Hier vindt u een omgeving met parasoldennen, veel groen, ruime plaatsen en stacaravans van topkwaliteit. Wij bieden ook de mogelijkheid om kampeerplaatsen een heel jaar te huren. Zo kunt u zelf een nieuwe stacaravan plaatsen op een perceel van 120 m² en er gedurende de hele periode dat de camping open is gebruik van maken.

U hebt bovendien geen wagen nodig. Van de camping loopt u te voet naar het dorp, de stranden en de watersportmogelijkheden: alles is vlakbij.

Neemt u toch de wagen, dan is het maar enkele minuten rijden naar de discotheken, een attractiepark en een waterpretpark.

Ook op praktisch gebied is alles ter plaatse aanwezig: bakkerij, supermarktje, shop, bar-restaurant enz (open van 16 april tot 9 oktober ).

En met de kinderclub, de avondanimatie, de sportactiviteiten, de petanquewedstrijden enz. is alles aanwezig om u te amuseren tijdens de zomermaanden!

Services :

Vlak aan zee ...

en de stranden met fijn zand

Het zwembad ...

Onze nieuwe plek (1000 m² groot!) om een verfrissende duik te nemen en waar jong en oud heerlijk kunnen ontspannen

De handelszaken ...

Bakker, shop, supermarktje, bar, restaurant...
Alles wat u nodig hebt voor een geslaagde vakantie!

Notre Région

Provence Alpes Côte d'Azur
Météo du jour