Het zwembad

Op de camping hebben we naast het restaurant een groot waterpark van 2000m2. Voortlezen

Het zwembad
Het zwembad
Het zwembad
Het zwembad
Het zwembad
Het zwembad

Geopend van half april tot half oktober

Ontdek ons prachtige waterpark van 2000 m² waar glijbanen en waterspelletjes worden geëerd. Een heerlijk verblijf staat voor de deur op de Camping de Saint-Aygulf Plage!

Een buitenzwembad, een peuterbad voor onze kleintjes, een schuifgedeelte en vele parasols, zullen ervoor zorgen dat gezinnen en vrienden zeker een onvergetelijke vakantie zullen doorbrengen.

Er worden activiteiten aangeboden zoals aquagym en aquabike lessen bij het zwembad. Uw kinderen zullen blij zijn om prachtige dia’s langs onze glijbanen en buizen te maken. Er zijn ook verschillende waterspelletjes beschikbaar.

 

Aan het einde van het grote zwembad zal het peuterbad, uitgerust met slagbomen, onze kleintjes verrukken. Jonge zwemmers kunnen veilig in het water spelen, onder toezicht van ouders.

U kunt met uw gezin genieten van deze volledig ingerichte ruimte om te zonnebaden. U vindt er ook tal van ligbedden, parasols en gespannen doeken om te ontspannen rond het zwembad terwijl u uw kinderen in de gaten houdt.

Gelegen aan de voet van het terras van het bar-restaurant en dicht bij de directe toegang tot het strand, zal het jong en oud tevreden stellen. U zult comfortabel worden geïnstalleerd om van uw vakantie te genieten.

Een armband krijgt u bij aankomst en moet permanent om uw pols worden gedragen.

Volgens de geldende Franse wet is het om hygiënische redenen verboden om korte broeken of zwemboxers te dragen. In toepassing van de voorschriften van de stad Fréjus zijn boerkini’s niet langer toegestaan in het waterpark van de camping.

(afhankelijk van het gunstige weer)

Onze andere activiteiten

Ons team van gepassioneerde animators staat klaar om u te verwelkomen en u een vakantie te laten doorbrengen die u niet zult vergeten! Vind op ...

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten

2022

De camping is voorzien van diverse sportvelden. U zult in staat zijn om te genieten van onze banen: Tennis, Volleybal, Petanque, Voetbal, Basketbal ... We ...

Een nieuwe ruimte is volledig vernieuwd om uw kinderen van 5 tot 12 jaar oud te huisvesten tijdens onze activiteiten.
Danschoreografieën, pannenkoekenfeesten, tekeningen, zakraces, ...

Bar Restaurant

Bar Restaurant

2022

Deel een maaltijd met vrienden of familie, genietend van ons prachtige uitzicht op zee en het zwembad.
Veel animaties en avonden worden elke avond ...