Huur het hele jaar door een staanplaats voor uw stacaravan in Fréjus!

Droomt u van een tweede huis aan de Côte d'Azur tegen een lage prijs?

Droomt u ervan om het hele jaar door een stacaravanplaats aan de Côte d’Azur te huren tegen een lage prijs? Word eigenaar van een stacaravan op de Camping**** van Saint-Aygulf Plage wij bieden u een goedkoper alternatief om toegang te krijgen tot uw droom, door een staanplaats te huren van de eerste zaterdag van april tot de laatste zaterdag van oktober! Dicht bij de zee, in een populaire wijk van Fréjus in de Var. Echt klein paradijs waar u uw koffers zult plaatsen wanneer u maar wilt.

Droomt u van een tweede huis aan de Côte d'Azur tegen een lage prijs?

Word het hele jaar door inwoner

Om het hele jaar door bewoner te zijn (tijdens de openingsperiode van de camping), is de eerste stap in uw project het verwerven van een nieuwe stacaravan met een maximale afmeting van 8,80 m x 4,50 m. Onze huurkavels hebben een mooie oppervlakte van 100 tot 120 m² en zijn volledig voorzien van drievoudige aansluitingen: water, elektriciteit en riolering. Het is in een natuurlijke omgeving in de schaduw van de parasoldennen dat wij u de mogelijkheid bieden om de meest aangename maanden van onze zuidelijke regio door te brengen.

Word het hele jaar door inwoner
 • Oppervlakte staanplaats
  100 tot 120 m²
 • Water
 • DRIEVOUDIGE AANSLUITINGEN
  elektriciteit
 • riolering
 • Standplaats voor stacaravan van
  8.80m x 4.50m

Omgeving

De camping van St-Aygulf is familie en vriendelijk. Als u de auto niet wilt nemen, zijn er verschillende mogelijkheden om te voet te gaan! Toegang tot het prachtige zandstrand, de Sentier des Douaniers, de mooie haven om de shuttle te nemen die u over zee naar Saint Tropez brengt. Met de auto, en binnen een straal van een paar kilometer, kunt u Fréjus (Stad van Kunst en Geschiedenis), Port Grimaud (klein Venetië van de Provence), de mythische stad Cannes (zijn Croisette en zijn Palais des Festivals), Monaco ontdekken … Ontdek de omgeving:

Omgeving

De camping

Tijdens de openingsperiode profiteert u van alle diensten (ontvang uw post, bakker, multisportveld en volleybalveld, supermarkt, restaurant, bar, waterpark van 2000 m², wasserette, carwash, …), overdag en ’s avonds entertainment (tijdens het hoogseizoen), collectieve en sportfaciliteiten (tennisbaan, pingpongtafels). De camping is beveiligd met een wachtpost bij de ingang, bewakingscamera’s en een beveiligingsdienst. Een kinderclub staat ook tot uw beschikking tijdens de paasvakantie en de maanden juli /augustus. Ontdek de activiteiten van de camping:

De camping

Milieu

Met respect voor het milieu en om ook op vakantie goede gewoonten te behouden, zijn een selectieve sortering en een glazen ruimte over de hele camping verdeeld.

Milieu
Milieu

Uw perceel verhuur

Deze perceelhuur is geprijsd op 4800 € of 5000 € voor het jaar 2023, afhankelijk van het perceel! De droom ligt binnen handbereik! Kleine tip om uw investering rendabel te maken, u kunt deze huren wanneer u er niet van geniet! Om alle voorwaarden van uw huur het hele jaar door te kennen, download het document:

Uw perceel verhuur

Info en Reservatie:

Heeft u vragen? Bent u geïnteresseerd in het huren van een stacaravanplaats het hele jaar door? Wilt u informatie over de camping of de wijk Saint-Aygulf in Fréjus?

Volg de contactlink hieronder!