Het tijdschrift  Ça m'intéresse en  het onderzoeksinstituut Statista hebben een enquête uitgevoerd onder 750 campings die in de 22 prachtige streken van Frankrijk liggen.

Fransen, Duitsers en Britten deelden hun feedback over hun vakantie-ervaringen die ze in een van de 10.000 openlucht hotels hebben genoten.

Deze classificatie werd gemaakt op basis van speciale criteria om u een verblijf van hoge kwaliteit te garanderen: milieu, prijs-kwaliteitverhouding, diensten, infrastructuur. Dit alles vindt U  in het februarinummer van 2021 van het genoemde tijdschrift.

De camping Saint-Aygulf Plage **** is erkend als de beste camping van Frankrijk in de PACA-regio volgens de hierboven genoemde criteria!

Het sterkste punt is de  "natuur " zoals het fijne zandstrand, de vijvers van Villepey, het het Areca-park en en “le sentier des Douaniers” dat op enkele minuten lopen ligt.

Het is ook een van de weinige campings die u directe toegang tot de zee biedt (op amper vijftig meter afstand)

Onze infrastructuur is recent en goed onderhouden, zoals het zwembad van meer dan 1000m² met waterspelletjes en glijbanen voor kinderen, sportvelden (tennis, voetbal, volleybal, jeu de boules…) een restaurant, een snackbar, een winkeltje en een bakkerij.

Nieuwe of zeer recente stacaravans (max. 5 jaar oud), beboste en open staanplaatsen, sommige met uitzicht op zee, een wasplaats voor auto’s en campers.

Douches en toiletten worden overdag regelmatig schoongemaakt.

Op camping Saint-Aygulf Plage heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer, waarbij iedereen goed gehumeurd is ! Wij bieden in de zomer dag- en avondentertainment, kinderclubs van 5 jaar tot 15 jaar tijdens de maanden juli en augustus.

We bereiden ons voor op de opening om u nog beter te kunnen verwelkomen en om deze 1e plaats waar te maken op de lijst van de beste camping in Frankrijk in de regio Provence-Alpes-Côte d´Azur!

 

Onze andere artikelen

Ontdek het andere nieuws van Camping de Saint Aygulf Plage en evenementen in de regio. Goede ideeën om uw toekomstige vakantie voor te bereiden!

Vanaf vandaag, 21 juli 2021, is de “digitale vaccinatiepas” vereist voor uw toegang tot onze camping.

Je hoeft het maar één keer te laten zien, ...

Het organiseren van uw vakantie in Fréjus, aan de Franse Rivièra, en over een paar maanden vooruitplannen, is aan het begin van het jaar ingewikkeld. ...